Over mij

Ik heb meerdere missies, de 1ste is “Het zorgen voor veilige en bewuste bestuurders in het verkeer”. En een 2de missie is mijn passie voor het vak rijinstructeur, door het delen en vergroten van kennis en ervaringen met collega rijinstructeurs.

MH-Rijvaardigadvies is Miranda Huiberts-Dictus, ondernemer, coach, rijinstructeur+, docent theorie en praktijk in hart en nieren. In 2011 ben ik begonnen met MH-Rijvaardigadvies “meer dan een gewone rijschool”. Voor de start van mijn bedrijf ben ik werkzaam geweest in de vervoersbranche, zowel personen- als goederenvervoer. Na de start van mijn bedrijf MH-Rijvaardigadvies heb ik en blijf ik mijzelf ontwikkelen op allerlei vlakken.

Zo ben ik sinds 2015 officieel Rijinstructeur+ en in bezit van het certificaat NLP Practitioner gespecialiseerd in verkeersangst. Daarnaast heb ik in 2018 een opleiding post-HBO Verbrede Coachopleiding gespecialiseerd op Volwassenen afgerond. De specialisatie is mede omdat veel cursisten en cliënten boven de 18 jaar zijn. Naast het coachen en begeleiding in de lesauto, sta ik ook graag voor de klas in het geven en organiseren van Wrm bijscholingen, trainingen, workshops en Masterclasses. Persoonlijke ontwikkeling, kennis verbreden en verdiepen vind ikzelf erg belangrijk. En dat wil ik dan ook graag uitdragen.

“Ontwikkel je leerling, ontwikkel eerst jezelf”

Contact

Miranda Huiberts-Dictus
06 - 38074750 of  0252 - 506928
miranda@mh-rijvaardigadvies.nl

Social Media

Volg je MH-Rijvaardigadvies al?

Belangrijke zaken

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden voor:
rijles  •  rijangst  •  (bij)scholing

2013-2021 © MH-Rijvaardigadvies | ontwerp en realisatie LadyLemon