Praktijk B

Het begint allemaal met een intake, de duur van de intake is 120 minuten. De intake start met een korte kennismaking, gevolgd door ongeveer een uur rijden en wordt afgesloten met een evaluatie en een advies. Na de intake volgt er altijd een kort verslag en een offerte met betrekking tot de rijopleiding op maat per email, zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen.

MH-Rijvaardigadvies voorbereidt op de toekomst, oftewel de rijlessen worden gegeven in een moderne Volvo XC40 Pure electric (automaat). Een automaat geeft rust tijdens het rijden en daardoor de mogelijkheid voor meer aandacht aan het verkeer.

De kosten voor de intake bedragen € 109,- deze worden in mindering gebracht als er gekozen wordt voor de voorgestelde Rijopleiding op maat.

MH-Rijvaardigadvies gebruikt de opleidingsmethodiek Rijopleiding in Stappen, afgekort de RIS. Je leert dan stap-voor-stap rijden. Hiermee ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer. Bij de RIS gaat het steeds een stap verder als je de vorige stap voldoende beheerst. De eerste stap bestaat meestal uit een huiswerkopdracht. De laatste stap is stap 8 dat kan je iets geheel zelfstandig en in steeds wisselende situaties uitvoeren.

In totaal doorloopt je op deze manier 46 ‘gebruiksaanwijzingen’ genaamd scripts, verdeeld over vier modules. Iedere module wordt afgesloten met een toets. De eerste twee modules worden je kennis en vaardigheden getoetst door Miranda, je rijcoach.

De derde toets (deeltoets 3) is bij het CBR en de vierde toets (deeltoets 4) is het praktijkexamen ook bij het CBR.

Miranda stelt op basis van de intake, de verstrekte informatie een rijopleiding op maat samen, mede omdat iedere individu iets anders nodig heeft om het rijbewijs te kunnen behalen.

Samenstelling Rijopleiding op maat:

  • x aantal praktijklessen á 90 minuten
  • Gebruik lesauto/instructeur tijdens lessen, RIS-toets CBR en RIS-examen CBR
  • Warming-up 60 minuten RIS-toets CBR en RIS-examen CBR
  • RIS-toets CBR en RIS-examen CBR
  • RIS werkboek
    Eventueel theorie voorbereiding en theorie-examen
  • Na 4 á 6 maanden nodigt Miranda je uit voor een gratis terugkomdag. Dit is geen verplichting, maar een vrije keus van deelname.

Contact

Miranda Huiberts-Dictus
06 - 38074750 of  0252 - 506928
miranda@mh-rijvaardigadvies.nl

Social Media

Volg je MH-Rijvaardigadvies al?

Belangrijke zaken

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden voor:
rijles  •  rijangst  •  (bij)scholing

2013-2023 © MH-Rijvaardigadvies | ontwerp en realisatie LadyLemon