Theorie

MH-Rijvaardigadvies biedt de mogelijkheid om op een leuke en moderne manier de theorie te leren, via internet. Je kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week online de theorie leren, waar en wanneer je wilt. Je krijgt hiervoor een persoonlijke toegangscode, waarmee je kunt inloggen.

Onderschat de theorie niet! Leren is echt nodig!

Online Theoriecursus
Theorieles voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam. De theorie opleiding bestaat uit een compleet digitaal lesboek, maar liefst 50 theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms van de rijprocedure.

De kosten voor de Online Theoriecursus bedragen €69,- exclusief theorie examen.

Mini theoriecursus
Voor degenen die moeite hebben met de theorie, is het mogelijk om de Mini Theoriecursus één op één te volgen. Privé theorieles in je eigen omgeving, zodat je in alle rust en met de juiste begeleiding goed kunt voorbereiden op het theorie examen. 5 theorie lessen van 60 minuten exclusief theorie examen.

Mini Theoriecursus één op één €199,00 inclusief leerboek, exclusief theorie examen.

Theorie-examen
Wanneer je de theorie goed geleerd hebt kun je klassikaal of individueel examen doen bij het CBR. De kosten voor het theorie-examen bedragen €37,00 en voor het individueel bedraagt €95,00.
Voor het klassikaal examen kan je via MH-Rijvaardigadvies of via de site Mijn CBR van het CBR boeken. Het individueel examen kan alleen via de rijschool.

Contact

Miranda Huiberts-Dictus
06 - 38074750 of  0252 - 506928
miranda@mh-rijvaardigadvies.nl

Social Media

Volg je MH-Rijvaardigadvies al?

Belangrijke zaken

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden voor:
rijles  •  rijangst  •  (bij)scholing

2013-2021 © MH-Rijvaardigadvies | ontwerp en realisatie LadyLemon